KÖKSAL, ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
KÖKSAL, ÇOCUKLARINSEVİNCİNE ORTAK OLDU
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve TBMM’nin kuruluşunun 100.. yıldönümünü kutladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin 23 Nisan 1920’de açıldığını ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisanı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan ettiğini ifade eden Sesob Başkanı Beşir Köksal, 23 Nisanın dünya’da kutlanan ilk çocuk bayramı olduğunu söyledi.
23 Nisan çocuk bayramını bu yaşanan koronavirüs nedeniyle çocukların evlerinde kutlayacağını vurgulayan Köksal, “Ülkemizin kurtuluşunu sağlayan ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılması ile milletin egemenliğini hayata geçiren Mustafa Kemal Atatürk, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza da bu bayramı armağan ederek çocuklara olan sevgisini en üst düzeye çıkarmıştır. Mustafa Kemal Atatürk, ‘Bu günün küçükleri yarının büyükleridir’ dediği çocuklar bu bayramı armağan ederek, çocukları ne kadar sevdiğini, onlara değer verdiğini belirterek bir ilke de imza atmıştır. 23 Nisan Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ve dünyada kutlanan ilk çocuk bayramıdır. Esnaf teşkilatı olarak çocuklarımızın bayramını kutluyor, onların gözlerinden öpüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ülkenin geleceği açısından önemli kararlar veren ve milli mücadele de emeği geçenleri, ülke savunmasında can vermiş, şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. ”dedi. (Sesob)
-
Sivas’ta Köy Yaşamına Destek: 111 Tapu Hak Sahiplerine Verildi
favorite0visibility736 -
TÜİK Açıkladı: Sivas’ta İhracat 14 Milyon Doları Aştı!
favorite0visibility665 -
Sivas’ta Güvenlik Zirvesi
favorite0visibility609 -
ESNAF ODALARINDAN SALİH AYHAN’A ZİYARET
favorite0visibility540